Dragi bajkeri i cijela moto nacijo,

Obavještavamo Vas da je naš aktivni član Moto kluba Osijek, dr. sc. Stjepan Ribić nositelj jedne od lista za izbore za člana u Europski parlament.

Dana 14.04.2013. biti će održani prvi izbori za članove  Europskog parlamenta, molimo Vas da našeg člana podržite i glasate za njega.


 

Dr. sc. Stjepan Ribić, član je Moto kluba Osijek, maloljetni dragovoljac Domovinskog rata, studirao je u Rimu na Papinskom sveučilištu Gregoriana i na Paoinskom sveučilištu Urbaniana u Vatikanu gdje je i doktorirao. Ima hrvatsko i talijansko državljanstvo,  te je direktor najuspješnije Regionalne razvojne agencije i voditelj Predstavništva Slavonije i Baranje u Bruxellesu. Aktivno govori 5 jezika, te je najzaslužniji za uspjeh Slavonije i Baranje u dobivanju potpora iz pretpristupnih fondova EU i jedan od najkompletnijih i najkompetentnijih ljudi za mjesto člana u Europskom parlamentu.

Dakle, ovo je jedinstvena prilika i šansa da stavimo i predstavnika bajkera u Europski parlament, osigurajmo mu potrebnu potporu bajkerskog svijeta. Glasajte za njega.

Hvala

Predsjednik MK Osijek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *