U ponedjeljak 24. lipnja 2019. s početkom u 19 sati u velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4 u Osijeku održat će se predstavljanje monografije “45. godina Motokluba Osijek”.

Predstavljanjem monografije Motoklub Osijek započinje obilježavanje 45 obljetnice postojanja i djelovanja kluba uoči 18. motosusreta koje organizira već sljedećega vikenda na lijevoj obali Drave.

Monografija nudi iskreno prisjećanje o vremenu, ljudima i događajima uz obilje priča, dokumenata, fotografija i podataka. Motoklub Osijek zajednički je nazivnik osječke moto scene i konstanta koja ne prestaje trajati od 1974. -2019. godine. U dugom razdoblju od gotovo pola stoljeća ostvarena je u Osijeku zanimljiva tradicija popularnog i zanimljivog masovnog okupljanja, što svakako zaslužuje poštovanje cijele zajednice.

Na predstavljanju monografije govorit će autor i urednik Dinko Županović, predsjednik MK Osijeka Zdravko Bošnjak, prvi predsjednik i osnivač Motokluba Zlatko Tot – Švabo, osnivač moto kluba u Gradačcu, BIH Mile Baković – Roky, a očekuje se dolazak župana Osječko-baranjske županije Ivana Anušića i zamjenice gradonačelnika Osijeka Žane Gamoš.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *