O klubu

 • Grad Osijek imao je uvijek bogatu motociklističku tradiciju. Nadaleko su bili poznati “Majski Susreti Motorista” gdje su se rado okupljali bikeri iz cijele Europe, a ne rijetko je znao navratiti i pokoji svjetski putnik.

  Devedesetih je tradicija stavljena u stanje mirovanja, jer mnogi članovi aktivno sudjeluju u domovinskom ratu i stvaranju Lijepe naše.

  No budući da bikeri nikad nisu izumrli na ovim prostorima ponovo se okuplja grupa bikera, koji na tradiciji i korijenima starog moto kluba, osniva novi moto klub, MK OSIJEK.
  Trenutno klub broji 80-tak članova. Prvomajski susreti motorista,ostavljeni su u povijesti kluba,da ih stari bikeri i dalje pamte kao unikatne susrete na ovim područjima,a nove susrete Mk Osijek, organizira svake godine krajem lipnja na prostoru katakombi ( lijeva obala Drave).
  U ovih nekoliko godina djelovanja, klub broji nekoliko humanitarnih akcija, od kojih neke postaju i tradicionalne.Klub aktivno sudjeluje u izgradnji imidža grada Osijeka i prati sva njegova događanja, kako u samom gradu tako i u njegovoj okolici.
  Klub posjeduje puno prijatelja iz ostalih moto klubova,kao i simpatizere iz cijele Hrvatske i šire.